Не зависи од нас колку ќе биде затворен мостот „Беласица“ кај Железничката станица, вели Арсовска

Досега, како што рече таа, Градот нема информации колкава е штета. Првично тимови биле излезени на терен … Продолжи со читање Не зависи од нас колку ќе биде затворен мостот „Беласица“ кај Железничката станица, вели Арсовска