Не очекувам талибански однос за елементарно човеково право, вели Мицкоски по најавата на Мицотакис за самитот на НАТО

Доколку на самитот на НАТО во јули Грција го постави прашањето во врска со почитувањето на Преспанскиот … Продолжи со читање Не очекувам талибански однос за елементарно човеково право, вели Мицкоски по најавата на Мицотакис за самитот на НАТО