Не го дочека лекот „трикафта“: Почина Благојче, најтешко болниот пациент со цистична фиброза

Во својата последна изјава, Благојче изрази надеж дека е во онаа група од осум пациенти кои се … Продолжи со читање Не го дочека лекот „трикафта“: Почина Благојче, најтешко болниот пациент со цистична фиброза