Не е точно дека пратеници од мнозинството нема да гласаат за уставните измени, тврди Ковачевски

Процесот на уставни измени не може да биде процес на уцени и на дневна политика, туку напротив. … Продолжи со читање Не е точно дека пратеници од мнозинството нема да гласаат за уставните измени, тврди Ковачевски