Натписи против СОНК осамнаа на детска градинка во Ѓорче Петров

Од фотографиите што на Фејсбук ги објави првиот човек на Општина Ѓорче Петров се забележува оти пораките … Продолжи со читање Натписи против СОНК осамнаа на детска градинка во Ѓорче Петров