Народниот правобранител апелира да се преземат мерки за нормализација на ситуацијата со струјата во Арачиново

До канцеларијата на Народниот правобранител, како што информираат оттаму, е доставена претставка од група граѓани, жители на … Продолжи со читање Народниот правобранител апелира да се преземат мерки за нормализација на ситуацијата со струјата во Арачиново