Напаѓачот на Пендиков обвинет за нанесување тешка телесна повреда од омраза

Охриѓанецот против кого е поднесено обвинението, како што информираат од Обвинителството, е обвинет дека заедно со уште … Продолжи со читање Напаѓачот на Пендиков обвинет за нанесување тешка телесна повреда од омраза