Наместо во ФЗО, Зекири се „пресели“ во Влада, како генерален секретар

Доскорешниот пратеник на СДСМ доаѓа на местото на Драги Рашковски Потпретседателот на СДСМ Мухамед Зекири, кој неодамна … Продолжи со читање Наместо во ФЗО, Зекири се „пресели“ во Влада, како генерален секретар