Наке Георгиев и официјално е единствен кандидат од Врховен за член на Судскиот совет кој вчера запре постапка против него

Советот денеска ја утврди кандидатската листа за избор на двајца нови членови за местата кои се испразнија … Продолжи со читање Наке Георгиев и официјално е единствен кандидат од Врховен за член на Судскиот совет кој вчера запре постапка против него