Најгласниот критичар на Кремљ, Навални: Сите да излезат на улица и да се борат за мир

„Во 20-тите години од 21 век гледаме вести за луѓе кои горат во тенкови и бомбардирани куќи. … Продолжи со читање Најгласниот критичар на Кремљ, Навални: Сите да излезат на улица и да се борат за мир