Најавен телефонски разговор помеѓу Бајден и Макрон по судирот за подморниците

Канбера на почетокот на оваа недела објави дека се откажува од големото купување француски конвенционални подморници во корист на … Продолжи со читање Најавен телефонски разговор помеѓу Бајден и Макрон по судирот за подморниците