Над Северна Америка соборен уште еден неидентификуван летечки објект

Неидентификуваниот летечки објект што денеска беше соборен над езерото Хјурон е трет ваков објект соборен од страна … Продолжи со читање Над Северна Америка соборен уште еден неидентификуван летечки објект