На свечена владина седница одбележана четиригодишнината од членството во НАТО

Обраќање на седницата имаа техничкиот премиер Талат Џафери, министерот за надворешни работи Бујар Османи, министерката за одбрана … Продолжи со читање На свечена владина седница одбележана четиригодишнината од членството во НАТО