На решавање на кибернападот во МЕПСО се работи со домашна и меѓународна поддршка, вели Бочварски

„Најважно е тоа што критичната инфраструктура е заштитена и што МЕПСО своите обврски од делот на преносот … Продолжи со читање На решавање на кибернападот во МЕПСО се работи со домашна и меѓународна поддршка, вели Бочварски