На локалните избори на северот на Косово гласале 1 567 гласачи 

Врз основа на прелиминарните резултати, движењето Самоопределување победило во Северна Митровица и Лепосавиќ, а Демократската партија на … Продолжи со читање На локалните избори на северот на Косово гласале 1 567 гласачи