На 12 дена пред почетокот на кампањата: Собранието донесе измени на Изборниот законик кои ќе важат од овие локални избори

Предлог-законот е донесен со 78 гласа  „за“,  два „против“ и еден „воздржан„  и 24 гласа „за“ и … Продолжи со читање На 12 дена пред почетокот на кампањата: Собранието донесе измени на Изборниот законик кои ќе важат од овие локални избори