МВР приведе 10 лица поради сексуална експлоатација и трговија со дете

Во полицискиот извештај се посочува дека во период од 2020 до септември 2021 година, Г.Ш. (51) од … Продолжи со читање МВР приведе 10 лица поради сексуална експлоатација и трговија со дете