МВР: Пасошите со истечена важност или оние што важат уште еден месец ќе се користат до крај на годинава

Измената на Законот за патни исправи е направена за да им се излезе пресрет на голем број … Продолжи со читање МВР: Пасошите со истечена важност или оние што важат уште еден месец ќе се користат до крај на годинава