МВР ќе ги испраќа личните карти и возачките дозволи до домашна адреса во Скопје

Од Министерството информираат дека се работи за пилот-проект кој се однесува само на територијата на главниот град, … Продолжи со читање МВР ќе ги испраќа личните карти и возачките дозволи до домашна адреса во Скопје