Можно е Борис Џонсон повторно да биде премиер на Велика Британија

Џонсон летуваше на Карибите кога Трас поднесе оставка и јавно не објави дали сака да се врати … Продолжи со читање Можно е Борис Џонсон повторно да биде премиер на Велика Британија