Москва и СЗО преговараат за можна проверка на руската вакцина за ковид-19

Светската здравствена организација (СЗО) и руските власти разговараат за тестирање на безбедноста и ефикасноста на новата вакцина … Продолжи со читање Москва и СЗО преговараат за можна проверка на руската вакцина за ковид-19