Моника Зајкова го наследи Милевски на лидерската позиција во ЛДП

По седум години, Либерално-демократската партија добива ново раководство, откако единствениот кандидат на осмиот партиски конгрес Моника Зајкова … Продолжи со читање Моника Зајкова го наследи Милевски на лидерската позиција во ЛДП