МОН: Студентите да ги ажурираат податоците и да ги подигнат наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк

Финансиската поддршка во износ од 140 денари е наменета за купување храна, а студентот може да ја … Продолжи со читање МОН: Студентите да ги ажурираат податоците и да ги подигнат наменските платежни картички за субвенциониран студентски оброк