МОН ги осуди дојавите за бомби во школите: Прекините на наставата не одат во прилог на правилен развој на учениците

Од МОН нагласија дека училиштата се и натаму ќе останат средина во која учениците ќе се чувствуваат … Продолжи со читање МОН ги осуди дојавите за бомби во школите: Прекините на наставата не одат во прилог на правилен развој на учениците