Момчето само се јавило во полиција и пријавило дека пукало, имало список и план, објави српското МВР

Имаше список. Скицата изгледа како да е од видеоигра или од хорор-филм, што укажува дека планирал детално … Продолжи со читање Момчето само се јавило во полиција и пријавило дека пукало, имало список и план, објави српското МВР