Молскавичниот украински напредок на исток забавен од руски отпор и лошо време

Молскавичниот напредок на Украина во ослободувањето на територијата од руските сили на истокот од земјата во саботата … Продолжи со читање Молскавичниот украински напредок на исток забавен од руски отпор и лошо време