МНР ќе бара ЕП да се огради од заканите на Џамбаски, препорача Пендаровски да реагира и до Радев

Од МНР велат дека изјавите за закани се прашања со кои се занимаваат безбедносните служби и очекува … Продолжи со читање МНР ќе бара ЕП да се огради од заканите на Џамбаски, препорача Пендаровски да реагира и до Радев