МНР: Го осудуваме говорот на омраза на фудбалскиот натпревар меѓу С Македонија и Бугарија

Северна Македонија и Бугарија и во иднина ќе продолжат активно да работат на унапредување на меѓусебните односи, … Продолжи со читање МНР: Го осудуваме говорот на омраза на фудбалскиот натпревар меѓу С Македонија и Бугарија