Мнозинството ги одби амандманите на ВМРО-ДПМНЕ за измените на Законот за работни односи

Пратеници од опозицијата реагираа дека во предлог-законот не е наведена горна граница за прекувременото работно време за … Продолжи со читање Мнозинството ги одби амандманите на ВМРО-ДПМНЕ за измените на Законот за работни односи