Мицкоски за личната битка со ковид-19

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вели дека излегува од цитокинска бура и дека кога ќе завршат неговите маки, ќе … Продолжи со читање Мицкоски за личната битка со ковид-19