Мицкоски за иницијаторите за вонреден конгрес: Мафија, мрачни сили, печалбари во политиката и појаничарени слуги на СДСМ и Заев

Немам намера да си поднесам оставка за да му помогнам на СДСМ и Зоран Заев. Вака лидерот … Продолжи со читање Мицкоски за иницијаторите за вонреден конгрес: Мафија, мрачни сили, печалбари во политиката и појаничарени слуги на СДСМ и Заев