Мицкоски „уловен“ во затворен дел од кафеана на „Боемска“?

Лидер на политичка партија вечерва бил затекнат во затворен дел од угостителски објект на улица “Боемска” во … Продолжи со читање Мицкоски „уловен“ во затворен дел од кафеана на „Боемска“?