Мицкоски со Мизрахи и Ковачки ќе оди во Благоевград на отворањето на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“

На свеченоста, според соопштението на иницијативниот одбор, поканети се и премиерите на Бугарија и на С Македонија, … Продолжи со читање Мицкоски со Мизрахи и Ковачки ќе оди во Благоевград на отворањето на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“