Мицкоски се согласува единствено со препораката за преговори во извештајот на ЕК

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се надева дека, по изборите, тој ќе формира влада која ќе ги почне преговорите … Продолжи со читање Мицкоски се согласува единствено со препораката за преговори во извештајот на ЕК