Мицкоски: Посетата на Ескобар ја ценам како и секоја друга, добредојден е да ги слушне нашите аргументи

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ вели дека тоа што власта се обидува доаѓањето на Ескобар да го претстави како, … Продолжи со читање Мицкоски: Посетата на Ескобар ја ценам како и секоја друга, добредојден е да ги слушне нашите аргументи