Мицкоски отпатува за Будимпешта: Од партијата велат дека разговарал со Орбан за интеграциите во ЕУ

Според соопштението од ВМРО-ДПМНЕ, на средбата тие разговарале и тешката зима што е пред нас на енергетски … Продолжи со читање Мицкоски отпатува за Будимпешта: Од партијата велат дека разговарал со Орбан за интеграциите во ЕУ