Мицкоски: Она што СДСМ го промовира не се европски вредности, идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе работи младите да останат во Македонија

Во однос на надворешната политика Мицкоски нагласи дека владата на СДСМ потпишала документ со кој потврдува дека … Продолжи со читање Мицкоски: Она што СДСМ го промовира не се европски вредности, идната влада на ВМРО-ДПМНЕ ќе работи младите да останат во Македонија