Мицкоски нуди поевтина набавка на мазут и гас за заштеда од 300 милиони евра

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ предупреди дека доколку Владата не реагира на оваа понуда во наредните денови, потоа би … Продолжи со читање Мицкоски нуди поевтина набавка на мазут и гас за заштеда од 300 милиони евра