Мицкоски не сака да оди на Економскиот совет на Владата: Таму седат луѓе што не знаат да решат ништо

„Јас не сакам ова да се претвори во политикантство и во пазар, затоа и реков оваа работа … Продолжи со читање Мицкоски не сака да оди на Економскиот совет на Владата: Таму седат луѓе што не знаат да решат ништо