Мицкоски не откри никаков скандал, документите им се предадени на истражните органи, реагираат од Онкологија

„Апсолутно не станува збор за никакво ново откритие или скандал кој беше објавен од страна на претседателот … Продолжи со читање Мицкоски не откри никаков скандал, документите им се предадени на истражните органи, реагираат од Онкологија