Мицкоски: Имаме сигнали од поединци од други коалиции да консолидираме 61 пратеник, а со „Вреди“ да имаме до 75 пратеници

„Пред да поченеме да водиме посериозни разговори, ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата ‘Твоја Македонија’ треба да консолидираат 61 пратеник … Продолжи со читање Мицкоски: Имаме сигнали од поединци од други коалиции да консолидираме 61 пратеник, а со „Вреди“ да имаме до 75 пратеници