Мицкоски: И со златно знаме да ги донесат измените на КЗ, секој што направил криминал ви ветувам дека ќе одговара

Тие сега за да го обременат сето ова и да му дадат европско знаменце, нормално ставаат и … Продолжи со читање Мицкоски: И со златно знаме да ги донесат измените на КЗ, секој што направил криминал ви ветувам дека ќе одговара