Мицкоски: Четвртиот пакет мерки е задоцнет и не е соодветен

Мицкоски смета дека платежните картички се институционален поткуп на граѓани Четвртиот пакет на мерки е задоцнет, нема … Продолжи со читање Мицкоски: Четвртиот пакет мерки е задоцнет и не е соодветен