Мицевски откри како ВМРО-ДПМНЕ ќе дејствува во парламентот: Нема да им правиме кворум на СДСМ и на ДУИ

Координаторот на опозициската пратеничка група најави институционално дејствување, нагласувајќи дека обврска на парламентарното мнозинство е да обезбеди … Продолжи со читање Мицевски откри како ВМРО-ДПМНЕ ќе дејствува во парламентот: Нема да им правиме кворум на СДСМ и на ДУИ