Мислењето од Венецијанската комисија е добредојдено и е од превентивни причини, смета Тупанчески

Според Тупанчески, оваа пракса на испраќање на закони на оценка до Венецијанската комисија треба да продолжи и … Продолжи со читање Мислењето од Венецијанската комисија е добредојдено и е од превентивни причини, смета Тупанчески