Мирна ноќ на Косово, напладне најавен митинг на Србите

Косовските Срби вчера ги напуштија институциите во знак на револт на стапувањето во сила на одлуката за … Продолжи со читање Мирна ноќ на Косово, напладне најавен митинг на Србите