Министрите за надворешни работи на земјите членки на ЕУ со поддршка за почеток на преговорите со С Македонија и Албанија

Поддршката за земјите од Западен Балкан во борбата против пандемијата и процесот на проширување е една од … Продолжи со читање Министрите за надворешни работи на земјите членки на ЕУ со поддршка за почеток на преговорите со С Македонија и Албанија