Министрите од ДУИ поднесоа оставки: Важат од моментот кога опозицијата ќе ги изгласа уставните измени

Во писмото до премиерот Ковачевски, Ахмети наведува дека земјава се наоѓа во критична фаза за нејзината европска … Продолжи со читање Министрите од ДУИ поднесоа оставки: Важат од моментот кога опозицијата ќе ги изгласа уставните измени