Министерство за правда: Барањето за екстрадиција на Демири од 2018 година е сѐ уште активно, чекаме одговор

Демири, како што соопшти МВР, вчера бил уапсен во Косово врз основа на издадена меѓународна потерница за … Продолжи со читање Министерство за правда: Барањето за екстрадиција на Демири од 2018 година е сѐ уште активно, чекаме одговор