Милошоски: Ковачевски да си даде оставка поради штетните договори за ископ на јаглен

Заради штетните договори во РЕК цената на произведен киловат час електрична енергија се зголемува за 20 отсто, … Продолжи со читање Милошоски: Ковачевски да си даде оставка поради штетните договори за ископ на јаглен